Don't want to see ads? Sign up...



White-eared Puffbird (Nystalus chacuru)


White-eared Puffbird (Nystalus chacuru)

This photograph corresponds to a record of White-eared Puffbird (Nystalus chacuru) made in Parque Provincial Moconá, Misiones, Argentina on 08/07/2011. The photograph was published by Guillermo Teran and is part of the EcoRegistros biodiversity database.

Guillermo Teran
Member
I love it
(0)
I like it
(0)

 Report error

Community Comments

Add comment:


Access the species sheet

Record

Kingdom: Animalia
Phylum / Division: Chordata
Class: Aves
Order: Piciformes
Family: Bucconidae
Scientific name: Nystalus chacuru
English Name: White-eared Puffbird
Spanish Name: Chacurú Cara Negra
Portuguese Name: João-bobo
BirdLife International:
  Least Concern (LC)  
Sex: N/A
Life stage: N/A
Registration date: 08/07/2011
Country: Argentina
Province / Department: Misiones
Location or protected area: Parque Provincial Moconá
Location accuracy: Low
Belonging: Native
Condition: Wild
Certainty: Photographed
Reproduction information: No
PHOTOGRAPHY
Photography ID: 7963 View Full Record
Manufacturer: Canon
Camera model: EOS 7D
Shutter speed: 1/800
Aperture: 6.3
ISO Sensitivity: 200
Focal length: 400mm
Creation date: 08/0//11
Using Flash: No
Publication date: 07/30/2011 12:17:42






More photos of this species...

Photo Chacurú Cara Negra
Photo ID: 697208
Photo Chacurú Cara Negra
Photo ID: 696894
Photo Chacurú Cara Negra
Photo ID: 692789
Photo Chacurú Cara Negra
Photo ID: 688677
Photo Chacurú Cara Negra
Photo ID: 688676
Photo Chacurú Cara Negra
Photo ID: 685939
Photo Chacurú Cara Negra
Photo ID: 671302
Photo Chacurú Cara Negra
Photo ID: 671301
Photo Chacurú Cara Negra
Photo ID: 670015
Photo Chacurú Cara Negra
Photo ID: 667781
Photo Chacurú Cara Negra
Photo ID: 665472
Photo Chacurú Cara Negra
Photo ID: 665077