Don't want to see ads? Sign up...



White-eared Puffbird (Nystalus chacuru)


White-eared Puffbird (Nystalus chacuru)

This photograph corresponds to a record of White-eared Puffbird (Nystalus chacuru) made in Mbaracayú--Aguara Ñú, Canindeyú, Paraguay on 21/06/2025. The photograph was published by Pablo Capovilla and is part of the EcoRegistros biodiversity database.

Banner
Pablo Capovilla
Moderator
I love it
(0)
I like it
(0)

 Report error

Community Comments

Add comment:


Access the species sheet

Record

Kingdom: Animalia
Phylum / Division: Chordata
Class: Aves
Order: Piciformes
Family: Bucconidae
Scientific name: Nystalus chacuru
English Name: White-eared Puffbird
Spanish Name: Chacurú Cara Negra
Portuguese Name: João-bobo
BirdLife International:
  Least Concern (LC)  
Sex: Indistinguishable
Life stage: Adult
Registration date: 21/06/2025
Country: Paraguay
Province / Department: Canindeyú
Location or protected area: Mbaracayú--Aguara Ñú
Location accuracy: Low
Belonging: Native
Condition: Wild
Certainty: Photographed
Reproduction information: No
PHOTOGRAPHY
Photography ID: 641106 View Full Record
Publication date: 06/29/2025 22:53:52






More photos of this species...

Photo Chacurú Cara Negra
Photo ID: 713306
Photo Chacurú Cara Negra
Photo ID: 713279
Photo Chacurú Cara Negra
Photo ID: 697208
Photo Chacurú Cara Negra
Photo ID: 696894
Photo Chacurú Cara Negra
Photo ID: 692789
Photo Chacurú Cara Negra
Photo ID: 688677
Photo Chacurú Cara Negra
Photo ID: 688676
Photo Chacurú Cara Negra
Photo ID: 685939
Photo Chacurú Cara Negra
Photo ID: 671302
Photo Chacurú Cara Negra
Photo ID: 671301
Photo Chacurú Cara Negra
Photo ID: 670015
Photo Chacurú Cara Negra
Photo ID: 667781