Don't want to see ads? Sign up...



White-eared Puffbird (Nystalus chacuru)


White-eared Puffbird (Nystalus chacuru)

This photograph corresponds to a record of White-eared Puffbird (Nystalus chacuru) made in Cerca del salto Paraiso, Ruta 15, Misiones, Argentina on 31/03/2010. The photograph was published by Martín Lépez and is part of the EcoRegistros biodiversity database.

Martín Lépez
Member
I love it
(0)
I like it
(0)

 Report error

Community Comments

Add comment:


Access the species sheet

Record

Kingdom: Animalia
Phylum / Division: Chordata
Class: Aves
Order: Piciformes
Family: Bucconidae
Scientific name: Nystalus chacuru
English Name: White-eared Puffbird
Spanish Name: Chacurú Cara Negra
Portuguese Name: João-bobo
BirdLife International:
  Least Concern (LC)  
Sex: Indistinguishable
Life stage: Adult
Registration date: 31/03/2010
Country: Argentina
Province / Department: Misiones
Location or protected area: Ruta 15
Detailed location: Cerca del salto Paraiso
Coordinates - Detailed location: -26.903494, -54.198335
Location accuracy: Medium
Belonging: Native
Condition: Wild
Certainty: Photographed
Reproduction information: No
PHOTOGRAPHY
Photography ID: 536030 View Full Record
Publication date: 05/26/2023 12:40:19






More photos of this species...

Photo Chacurú Cara Negra
Photo ID: 713306
Photo Chacurú Cara Negra
Photo ID: 713279
Photo Chacurú Cara Negra
Photo ID: 697208
Photo Chacurú Cara Negra
Photo ID: 696894
Photo Chacurú Cara Negra
Photo ID: 692789
Photo Chacurú Cara Negra
Photo ID: 688677
Photo Chacurú Cara Negra
Photo ID: 688676
Photo Chacurú Cara Negra
Photo ID: 685939
Photo Chacurú Cara Negra
Photo ID: 671302
Photo Chacurú Cara Negra
Photo ID: 671301
Photo Chacurú Cara Negra
Photo ID: 670015
Photo Chacurú Cara Negra
Photo ID: 667781