Don't want to see ads? Sign up...



White-eared Puffbird (Nystalus chacuru)


📄 No attachments available.

Facundo Gandoy
Member
I love it
(0)
I like it
(0)

 Report error

Community Comments

Add comment:

Access the species sheet

Record

Registration ID: 2651441
Kingdom: Animalia
Phylum / Division: Chordata
Class: Aves
Order: Piciformes
Family: Bucconidae
Scientific Name: Nystalus chacuru
English Name: White-eared Puffbird
Spanish Name: Chacurú Cara Negra
Portuguese Name: João-bobo
BirdLife International:
  Least Concern (LC)  
Sex: N/A
Life Stage: N/A
Registration Date: 16/11/2010
Country: Argentina
Province / Department: Misiones
Location or Protected Area: Apóstoles
Detailed Location: PP de La Sierra Ing. Raúl Martínez Crovetto
Coordinates - Detailed Location: -27.744240, -55.565457
Location Accuracy: Medium
Belonging: Native
Condition: Wild
Certainty: Observed
Reproduction Information: No
Publication Date: 10/12/2026 20:18:48